آموزش طرز تهیه قیمه نثار قزوین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی
۶ پیمانه برنج
۲ قاشق غذاخوری زرشک
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ عدد پیاز
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری خلال پرتقال شیرین شده
۲ قاشق غذاخوری خلال بادام
۱ قاشق غذاخوری خلال پسته
۱ قاشق غذاخوری گلاب
۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین، هل، زیره
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
روغن و کره به مقدار لازم
طرز تهیه
برای پخت قیمه نثار بایستی برنج را از قبل با آب و نمک خیس کنید. خلال بادام و خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید. زرشک را شسته و خیس کنید.
گوشت را به صورت قیمه ای خرد کنید و یک عدد پیاز رو نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید وقتی طلایی شد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید و کمی زعفران هم اضافه کنید بعد از اینکه گوشت را تفت دادین بهش دو لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید چند ساعتی بپزه تا مغز پخت شود در اواخر پخت گوشت به آن نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و دارچین و هل و زیره اضافه میکنیم و یک قاشق رب را در کمی روغن تفت میدیم وقتی خوشرنگ شد به گوشت اضافه میکنیم و یک قاشق از خلال بادامهای خیس خورده را هم به گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشت کاملا بپزد و آبش تمام شود ولی نباید زیاد خشک شود.
برنج را آبکش کرده و دم کنید.
بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید. سپس خلال پسته خیس خورده را هم در کمی کره تفت دهید.
زرشک خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
خلال پوست پرتقال رو از قبل شیرین کنید به این صورت که سه بار در آب بجوشانید و هر بار حدود ۱۵ دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید دوباره به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا تلخیش گرفته شود و درآخر که آبکش کردین به آن یک قاشق شکر اضافه کنید و با یک قاشق کره تفت دهید.
برنج دم شده را در دیس بکشید و با برنج زعفرانی و مواد بالا تزئین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه