آموزش طرز تهیه قطاب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
اول یک و نیم لیوان مغز گردو را با یک لیوان پودر قند و یک قاشق مرباخوری پودر هل خوب چرخ می کنیم و بعد چند قاشق گلاب اضافه میکنیم تا حالت خمیری پیدا کند و کنار میگذاریم.
تو یه کاسه یک لیوان ماست شیرین و سفت و یک قاشق مرباخوری پر بیکینگ پودر را مخلوط میکنیم.
داخل ظرف دیگه ۳ عدد زرده تخم مرغ و یک پنس نمک را مخلوط میکنیم.
ماست و زرده ها را با هم مخلوط می کنیم و ۳/۴ لیوان روغن جامد و کره آب شده را اضافه میکنیم (میتونید فقط از روغن جامد استفاده کنید) و تقریباً ۳/۵ لیوان آرد را کم کم اضافه کرده تا زمانی که خمیر بدست نچسبد (شاید بیشتر یا کمتر از این مقدار آرد لازم باشد). زیاد آرد اضافه نکنید و خمیر را زیاد ورز ندهید چون به روغن میفته و قطاب سفت میشه.
خمیر را داخل یه کیسه فریزر گذاشته و ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد با وردنه نازک پهن کنید (اندازه ضخامتی که تو فیلم نشون دادم) و با سر لیوان و یا کاتر گرد قالب بزنید و از مواد گردویی تو خمیر بذارید و گلوله کنید. تو سینی فر بچینید و در فر ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه بپزید تا زیر و کناره هاش کمی طلایی بشه (در فیلم نشان داده شده)
بعد از فر خارج کرده وقتی قطاب ها ولرم هستند داخل پودر قند بغلتانید و با پودر پسته تزیین کنید.
برای داخل قطاب میتونید از هر مغزی دوست داشتید استفاده کنید.
میتونید قطاب ها رو داخل روغن سرخ کنید. ولی بنظر من داخل فر خیلی بهتر، آسونتر وخوشمزه تر میشه و شکلش قشنگتر میشه و کم کالری تره.
وقتی قطابها کمی خنک شدند پودر قند بزنید. چون اگه داغ باشه پودر قند آب میشه و زیاد خنک باشه قطاب خوب به پودر قند آغشته نمیشه پس باید نیمه گرم باشه.
موقع باز کردن خمیر همینطور که تو فیلم میبینید آرد نزنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه