آموزش طرز تهیه قرمه سبزی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1- من معمولا لوبيا چينی استفاده ميكنم در قورمه سبزی.
۲- سبزی كه استفاده ميكنم شامل تره، اسفناج، گشنيز هست كه تره زيادتر باشه خوشمزه تر و غليظ تر ميكنه خورشت شما رو.
۳- سبزی رو تا حد امكان ريز خورد كنيد كه باعث لعاب بيشتر قورمه سبزی ميشه.
۴- اگر دوست داشتيد ميتونيد از آب ليمو يا آبغوره در خورشت استفاده كنيد. من بعضی اوقات پوره سير هم اضافه ميكنم خوشمزه تر ميشه.
۵- سبزی رو زياد از حد سرخ نكنيد كه همه خاصيت و عطر و طعمش از بين بره.
۶- سبزی قورمه رو سعي كنيد هميشه تازه سرخ و استفاده كنيد اينجوری هم عطر سبزی حفظ ميشه هم خاصيتش، خوشمزه تر هم ميشه اگه هم ميخواين فريز كنيد حتما از روغن جامد برای سرخ كردنش استفاده كنيد.
۷- آب جوش هم به اندازه ای اضافه كنيد كه مجبور نشيد بين پخت دوباره به خورشت آب اضافه كنيد.
۸- من خودم قورمه سبزی سبز رنگ رو بيشتر ميپسندم.
طرز تهیه روش اول
۱- پياز نگينی رو با گوشت و زردچوبه و فلفل سياه ميزارم خوب تفت بخوره و گوشت با آب پياز طعم دار بشه با حرارت متوسط.
۲- بعد يه قاشق مرباخوری شمبيله خشک رو اضافه می كنم بعد سبزی قورمه رو بعد ميزارم حدود نيم ساعت گوشت با سبزی سرخ بشه بعد لوبيا رو اضافه ميكنم يه كم كه گوشت و سبزی با لوبيا تفت خورد آب جوش می ريزم و ميزارم حدود چند ساعت خورشت حسابی بپزه و جا بيفته نيم ساعت آخر نمك و ليموعمانی رو به خورشت اضافه ميكنم.
روش دوم
گوشت و لوبيا رو ميپزم بعد از اينكه گوشت نيم پز شد سبزی سرخ شده رو اضافه می كنم بعد هم ليموعمانی و نمک رو اضافه ميكنم.
هر دو روش از نظر طعم و خوشمزگی يكی هست فرقي نميكنه فقط روش اول چون سبزی رو از همون ابتدا اضافه می كنيم ممكنه ويتامين های سبزی كم بشه به هر حال اين روشهای من هست اميدوارم درست كنيد و از خوردنش لذت ببريد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه