آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه قرمزه نخودچی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرمزه نخودچی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی : نیم پیمانه
نعناع خشک : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط رنده شده : ۱ عدد
پیاز خرد شده : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه : ۱ قاشق مرباخوری
نمک‌ و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه

۱- درظرفی گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، زردچوبه، نمک، فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستور این غذا درحد نصف استکان آب هم‌ میتونید به موادتون اضافه کنید.

۲- نیم‌ساعت اگر زمان‌ بدید و موادتون‌ رو بزارید تو یخچال خیلی بهتره. بعد از این مدت از مواد گوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنید و درظرفی بزارید.

۳- حالا یک‌ عدد پیاز رو در ظرفی خرد کرده و سرخ کنید تا سبک‌ بشه پیازتون سپس بهش رب گوجه، زردچوبه، نمک، فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنید و تفت بدید و درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنید و بزارید تا به جوش بیاد.
‌‌
۴- وقتی جوش اومد قرمزه‌های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون‌ خوب بپزه.
طرز تهیه قرمزه نخودچی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی