آموزش طرز تهیه قرمزه نخودچی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی : نیم پیمانه
نعناع خشک : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط رنده شده : ۱ عدد
پیاز خرد شده : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه : ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه
۱- درظرفی گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، زردچوبه، نمک، فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستور این غذا درحد نصف استکان آب هم میتونید به موادتون اضافه کنید.
۲- نیمساعت اگر زمان بدید و موادتون رو بزارید تو یخچال خیلی بهتره. بعد از این مدت از مواد گوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنید و درظرفی بزارید.
۳- حالا یک عدد پیاز رو در ظرفی خرد کرده و سرخ کنید تا سبک بشه پیازتون سپس بهش رب گوجه، زردچوبه، نمک، فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنید و تفت بدید و درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنید و بزارید تا به جوش بیاد.
۴- وقتی جوش اومد قرمزههای آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون خوب بپزه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه