آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه گل شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه گل شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودر قند (لیوان 200 میلی ، حدود 100 گرم)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک 110 میلی ، حدود 90 گرم)
1.5 لیوان نشاسته ذرت (حدود 150 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
4 لیوان آرد (یک لیوان آرد حدود 110 گرم است)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
برای روی قرابیه:
شکلات (آب شده به روش بنماری)

طرز تهیه

تمام مواد بجز بکینگ پودر و آرد را به ترتیب داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (با دست هم بزنید) آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد به اندازه ای ریخته شود که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. در آخر بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و مجدد ورز بدید (میتوانید بکینگ پودر را همراه آرد هم اضافه کنید). خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید. قالب گل را با دقت روی خمیر فشار بدید و ببرید سپس با دقت بدون اینکه شکل خمیر خراب شود داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. وسط تعدادی از خمیرهای شکل گل را با قالب کوچکتر برش بزنید. در فر 160 درجه از قبل گرم شده 20_19 دقیقه طوریکه وسط قرابیه سفید بماند با کنترل بپزید. بعد از سرد شدن قرابیه ، روی قرابیه پایینی شکلات آب شده بمالید و قرابیه توخالی را روی قرابیه شکلاتی بذارید. سپس به دلخواه تزیین کنید. ❣نکته: برای برش داخل قرابیه ها اگر بعد از اینکه داخل سینی گذاشتید ببرید شکل قرابیه خراب نمیشود
طرز تهیه قرابیه گل شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی