آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه گردویی کنجدی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه گردویی کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

125 گرم کره و یا مارگارین
1 عدد تخم مرغ (زرده برای داخل خمیر ، سفیده برای روی خمیر)
نصف استکان روغن مایع (40 گرم)
1 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری سرکه (سیب یا انگور)
1 استکان گردوی خرد شده
1 قاشق مربا خوری سیاه دانه
2 قاشق غذاخوری کنجد
2 قاشق غذاخوری سرپر شکر (من به خاطر مهمانم که دیابت داشت شکر کم ریختم شما میتوانید 5 قاشق بریزید)
1 قاشق چای خوری سر صاف نمک
2.5 لیوان آرد
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری پسته

طرز تهیه

کره ، زرده تخم مرغ ، روغن مایع ، ماست ، نمک ، شکر ، بکینگ پودر و سرکه که همه در دمای اتاق هستند را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی شود. گردو ، سیاه دانه و کنجد را در آخر بریزید و کمی ورز بدید. خمیر را روی میز با وردنه باز کنید و با قالب هر شکلی دوست دارید برش بزنید. کناره قرابیه ها و یا اگر دوست دارید تمام قرابیه را در سفیده تخم مرغ بزنید و سپس در کنجد بزنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید روی قرابیه ها کمی پسته بریزید و خیلی کم فشار بدید داخل خمیر برود. در فر 140 درجه به مدت 25_20 دقیقه بپزید. وقتی زیر قرابیه طلایی شد ولی روی قرابیه هنوز سرخ نشده از فر بیرون آورید ( حرارت فرها متفاوت است برای همین ممکن است زمان پخت کم و زیاد میشود)
طرز تهیه قرابیه گردویی کنجدی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی