آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه گردویی دارچینی کنجدی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه گردویی دارچینی کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

125 گرم کره کرم شده در دمای اتاق
1 عدد تخم مرغ
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
5 قاشق غذاخوری شکر
1 استکان گردوی ریز خرد شده (حدود 52 گرم ، من بادام استفاده کردم)
1 استکان کنجد بو داده (حدود 65 گرم ، میتوانید خودتان کنجد را تفت بدید ، کنجد را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق مدام هم بزنید و تا وقتی که رنگش کمی تغییر کند تفت بدید سپس داخل ظرف دیگر بریزید تا با گرمای ماهیتابه رنگش پر رنگ تر نشود.)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
آرد به مقدار لازم
برای روی قرابیه ها بعد از پخت:
5_4 قاشق شکر
نزدیک 1 قاشق غذاخوری دارچین

طرز تهیه

تمام مواد خمیر بجز آرد گردو و کنجد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده شود در آخر کنجد و گردو(یا بادام ) را اضافه کنید و خیلی کم ورز بدید . از خمیر تیکه هایی اندازه گردو بردارید و با دست گرد کنید. و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید (یا مقداری از خمیر بردارید و داخل قالب سیلیکون بذارید و صاف کنید و داخلی سینی فر برگردانید) و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید(حدود 10 الی 20 دقیقه). قرابیه های پخته شده را وقتی که هنوز گرم است در مخلوط دارچین و شکر بغلتانید. ❣نکته مهم:
بعد از اینکه کنجد را تفت دادید لطفا صبر کنید سرد شود سپس به خمیر اضافه کنید تا کیفیت خمیر خراب نشود. اگر قالب شما خیلی کوچک نیست باید خوب بپزید تا خام نماند (اگر قالب بزرگ باشد مدت زمان پخت طول میکشد)
طرز تهیه قرابیه گردویی دارچینی کنجدی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی