آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه کنجدی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

125 گرم کره در دمای اتاق
نصف لیوان پودر قند (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی، اگر میخواهید شیرین تر شود میتوانید بیشتر بریزید)
1 استکان روغن مایع (40 گرم)
1پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 استکان کنجد (60 گرم)
آرد (حدود 2.5 لیوان یا پیمانه قنادی)

طرز تهیه

کنجد را داخل ماهیتابه ای بریزید و با شعله کم در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتی که رنگش تغییر کند تفت بدید(دقت کنید کنجد زود میسوزد) یا میتوانید از کنجد بو داده استفاده کنید. بعد از تفت دادن داخل ظرف دیگری بریزید و کنار بذارید سرد شود (داخل ماهیتابه نماند)
کره نرم شده در دمای اتاق و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(با دست هم بزنید) روغن مایع و کنجد را اضافه کنید و هم بزنید.مواد خشک الک شده را بریزید و هم بزنید. آرد را با کنترل و کم کم و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.(مقدار آرد میتوانید کم یا زیاد شود)
از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180 درجه 15 دقیقه بپزید.(بعد از سرد شدن از داخل سینی بردارید)
طرز تهیه قرابیه کنجدی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی