آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه مارمالاد

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه مارمالاد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

125 گرم کره
1 استکان روغن مایع(حدود 80 گرم)
7 قاشق غذاخوری پودر قند
1 عدد سفیده تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
4 لیوان آرد
برای داخل قرابیه هر نوع مارمالادی که دوست دارین

طرز تهیه

کره ، پودر قند ، سفیده تخم مرغ و روغن مایع را در ظرفی ریخته با هم مخلوط کرده و تا وقتی که یکدست و یکنواخت شود ورز بدین . سپس آرد و وانیل را اضافه کرده ورز بدین آرد را با کنترل بریزین تا خمیر نرمی به دست بیاد . خمیر را وسط دو تا کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید و با هر قالبی که دوست دارین برش بزنین(وسط نصف قرابیه های برش زده را با قالب کوچک برش بزنید) و در سینی که کاغذ روغنی انداختین بچینین و در فر 150 درجه تا وقتی که کمی رنگش تغییر کند بپزید(بستگی به حرارت فر شما دارد حدود 15 تا 20 دقیقه) بعد از پخت وقتی خنک شدن قرابیه ها را روی هم بذارید و پودر قند بپاشید و داخل قرابیه هر نوع مارمالادی که دوست دارین بذارین و سرو کنین .
طرز تهیه قرابیه مارمالاد

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی