آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه مادر شکری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه مادر شکری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 عدد تخم مرغ
200 گرم مارگارین نرم شده در دمای اتاق (با کره هم میشه)
1 لیوان پودر قند (لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم یا 1.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
3 لیوان آرد (با کنترل بریزید )
نصف لیوان شکر برای روی قرابیه
کره فندق برای تزیین روی قرابیه(به دلخواه)

طرز تهیه

تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد وقتی خمیر به قوام مورد نظر رسید کار ورز دادن را تمام کنید. از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید. سپس در شکر بغلتانید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده حدود 25 دقیقه بپزید. برای اینکه بفهمید پخته است یا نه یکی از قرابیه ها را بردارید اگر زیر قرابیه سرخ شده باشد یعنی پخته است. نوش جان (اگر میخواهید مثل من تزیین کنید بعد از اینکه به خمیر قرابیه شکل گرد دادید با انگشت روی قرابیه فشار بدید تا گود شود سپس در شکر بغلتانید. بعد از اینکه پخت و سرد شد کره فندق را داخل قیف بریزید و قسمت گود را تزیین کنید.
طرز تهیه قرابیه مادر شکری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی