آموزش طرز تهیه قرابیه قهوه شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 پاکت (250 گرم) کره نرم شده در دمای اتاق
1 عدد تخم مرغ
1 استکان پودر قند (استکان کمر باریک ترک ، 50 گرم)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 استکان نشاسته ذرت (40 گرم)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری نسکافه
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
100 گرم شکلات تلخ
3.5 لیوان آرد
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
برای روی قرابیه:
100 گرم شکلات تلخ
100 گرم شکلات شیری
طرز تهیه
ابتدا 100 گرم شکلات تلخ را به روش بنماری آب کنید و کنار بذارید ولرم شود. سپس کره نرم شده ، روغن مایع ، پودر قند را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. شکلات آب شده و بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و ورز بدید. بکینگ پودر و آرد الک شده را در آخر و با کنترل بریزید و ورز بدید . آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده شود. از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید ابتدا گرد کنید سپس به شکل نوار باریک در آورید و دو سر خمیر را به هم نزدیک کنید تا شکل ماه یا نعل شود.
بدون اینکه شکلش خراب شود داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده 22_21 دقیقه (با کنترل) بپزید. قرابیه های سرد شده را با شکلات آب شده به روش بنماری تزیین کنید میتوانید یک طرف قرابیه و یا تمام قرابیه را در شکلات بزنید و روی کاغذ روغنی بذارید سفت شود.
به دلخواه روی قرابیه ها را با پسته ، فندق و بادام تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه