آموزش طرز تهیه قرابیه قنادی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
125 گرمکره یا مارگاریننرمشده در دمای محیط
۱ استکان روغنمایع
۱ لیوان پودر قند
۱ قاشق غذاخوری سرکه
۱ پاکت وانیل شکری(یک قاشق مرباخوری)
۳.۵ الی ۴ لیوان آرد(با کنترل)
۱ عدد سفیده ی تخممرغ
برای رویش:
۸۰ گرم شکلات تلخ یا شیری
فندق و اسمارتیز *اندازه لیوان ۲۰۰میلی لیتر
*اندازه استکان ۱۲۵ میلی لیتر
مواد لازم:
کره نرم و روغن و تخممرغ و وانیل و شکر را در کاسه ای ریخته با دست ورز میدهیم،سپس آرد را با احتیاط و کنترل اضافه میکنیم تا جاییکه خمیر نرمی بدست آید و جمع شود(خمیر فوق العاده شکننده و ترد است لذا نباید آرد زیاداضافه کزد تا سفت شود)،خمیر را با آرد پاشی باز میکنیم و با قالب دلخواه مطابق ویدئو ،قالب میزنیم.در کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته ایم،شیرینی ها را کنار هم میچینیم(حدود دو سینی فر قرابیه بدست می آید)،در فر با دمای ۱۵۰درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم(نمیگذاریم زیاد سرخ و سفت شوند)،بعد از کمی سرد شدن شکلات را که با روش بنماری آب کرده ایم با خامه ریز وسط شیرینی ها ریخته و رویشان فندق و یا اسمارتیز قرار میدهیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه