آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه شکری لیمویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه شکری لیمویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

100 گرم کره
از 1 استکان دو بند انگشت کمتر شکر(استکان کمر باریک ترک، یک استکان شکر حدود 70 گرم است کمتر از این مقدار بریزید)
1 عدد تخم مرغ
1 پنس نمک
3 قاشق سوپ خوری آب لیمو
رنده پوست 1 عدد لیمو
2 لیوان آرد(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
برای روی قرابیه:
1 کاسه شکر
1 کاسه پودر قند‌

طرز تهیه

کره نرم شده در دمای محیط ، شکر ، رنده پوست لیمو ، تخم مرغ و 1 پنس نمک را تا وقتی که به قوام خامه برسد هم بزنید. آب لیمو ، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی آماده شود(بهتر است آرد را کم کم و با کنترل بریزید)
خمیر را با سلفون بپوشانید و دو ساعت داخل یخچال بذارید. سپس خمیر را بیرون آورده توپ هایی اندازه گردو درست کنید. و مجدد در یخچال بذارید. نیم ساعت به این شکل در یخچال نگه دارید. سپس از یخچال بیرون آورید و سریع ابتدا در شکر سپس در پودر قند بغلتانید. (برای اینکه روی قرابیه ترک بخورد باید این مرحله را سریع انجام بدید). با فاصله 3_2 سانت داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه بپزید.(اگر زمان پخت زیاد شود قرابیه سفت میشود)
بعد از اینکه کاملا خنک شد در ظرف مورد نظر گذاشته سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه قرابیه شکری لیمویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی