آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه خیس

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه خیس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 عدد تخم مرغ
125 گرم کره و یا مارگارین
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
3 قاشق غذاخوری پودر قند
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
2 پاکت وانیل شکری (پاکت 5 گرمی، و یا وانیل ایرانی کمی)
آرد به مقدار لازم

برای شربت :
2 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک)
2 استکان آب
2 قطره آبلیمو

طرز تهیه

ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه بذارید و روی اجاق بذارید و 10 دقیقه با شعله کم بجوشانید در آخر آبلیمو را اضافه کرده اجاق را خاموش کنید. (مدت زمان پخت شربت به حرارت اجاق بستگی دارد اگر با شعله زیاد میپزید باید زمان کمتری روی اجاق بماند ) و سپس کنار بذارید سرد شود.
برای خمیر قرابیه تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و با دست یا همزن دستی هم بزنید سپس آرد را کم کم بریزید و با دست ورز بدید آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. از خمیر تیکه هایی بزرگتر از گردو بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید و یا داخل سینی چرب شده بچینید. در فر 175 درجه تا وقتی که روی قرابیه سرخ شود بپزید(حدود 15 ، 20 دقیقه). قرابیه های پخته شده را داخل شربت سرد شده بندازید و بیرون آورید و داخل ظرف پیرکس بچینید . شربت باقیمانده را روی قرابیه ها بریزید . بعد از سرد شدن به دلخواه تزیین کرده سرو کنید. (میتوانید با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید)
طرز تهیه قرابیه خیس

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی