آموزش طرز تهیه قرابیه با طعم حلوا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
200 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
2 عدد تخم مرغ در اندازه متوسط
1/2 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ،حدود 40 گرم)
1 لیوان پودر قند (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان نشاسته (حدود 40 گرم ، نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند)
2.5 لیوان آرد (آرد تفت داده شده ، لیوان یا پیمانه قنادی)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان فندق بو داده ریز خرد شده
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
برای روی قرابیه:
شکلات شیری (آب شده به روش بنماری)
فندق درسته بوداده
طرز تهیه
ابتدا آرد را داخل ماهیتابه تفلون بریزید و روی اجاق با لیسک سیلیکونی مدام هم بزنید و تا وقتی که رنگ آرد تغییر کند و بدون اینکه بسوزد تفت بدید سپس کنار بذارید سرد شود. بقیه مواد بجز بکینگ پودر و فندق را به آرد سرد شده اضافه کنید و با دست هم بزنید(بهتر است مقداری از آرد را کنار بذارید و اگر خمیر خیلی نرم بود بقیه آرد را کم کم بریزید و ورز بدید) در آخر فندق خرد شده و بکینگ پودر را اضافه کنید و کمی ورز بدید (یا میتوانید آرد را تفت بدید و کنار بذارید، تمام مواد بجز بکینگ پودر و فندق و آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس آرد تفت داده شده و سرد شده را با کنترل بریزید و ورز بدید وقتی خمیر نرمی شد و به دست نچسبید دیگه آرد نریزید سپس فندق خرد شده و بکینگ پودر را اضافه کنید و کمی ورز بدید ). از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و وسط خمیر را گود کنید (با انگشت فشار بدید)داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده 23_22 دقیقه با کنترل بپزید. بعد از سرد شدن قرابیه ها گودی روی قرابیه را با شکلات آب شده پر کنید و یک عدد فندق بذارید و به دلخواه تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه