آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه با آرد تفت داده شده

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه با آرد تفت داده شده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

3 قاشق غذاخوری کره نرم شده در دمای اتاق(125 گرم)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودر قند (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 استکان نشاسته (ذرت یا گندم ، 40 گرم)
حدود 2 لیوان آرد (لیوان سر پر آرد تفت داده شده، شما 2.5 لیوان آرد تفت بدید ممکن است بیشتر از 2 لیوان نیاز شود و کم کم و با کنترل به خمیر اضافه کنید)

برای روی قرابیه:
بادام زمینی (حتما استفاده کنید خیلی بهش میاد)

طرز تهیه

آرد را در حالیکه مدام هم میزنید خوب تفت بدید تا رنگش تغییر کند. بعد از تفت حتما اجازه بدید آرد سرد شود سپس تخم مرغ ، روغن مایع و کره را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید. پودر قند و نشاسته را اضافه کنید و هم بزنید. وانیل ، بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد و به راحتی قابل شکل دادن باشد. (در فیلم کره ، روغن مایع ، تخم مرغ و بقیه مواد خشک را به آرد اضافه کرده میتوانید مثل فیلم انجام دهید در اینصورت حتما مقداری از آرد را کنار بذارید و در صورتی که خمیر نرم شد بقیه آرد را با کنترل و کم کم بریزید و ورز بدید، اما همان روش اول بهتر است) سپس شکل بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. روی هر قرابیه بادام زمینی خام گذاشته فشار بدید کمی داخل قرابیه برود. در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید (حدود 20_15 دقیقه) بعد از سرد شدن سرو کنید
طرز تهیه قرابیه با آرد تفت داده شده

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی