آشپزي و شيريني پزي

طرز تهیه قایقانق

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قایقانق . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
غذاهای آذربایجان شرقی مثل ۳۰ استان دیگر ایران، خوشمزه و خوش رنگ و خوش طعم است. در واقع ایران، جشنواره غذاهای رنگارنگ اقوام بوده و یکی از ظرفیت های کم نظیر این کهن دیار هزاران ساله، فرصت هایی است که در اختیار شکم گردها قرار داشته و میتوانند از جشنواره مزه ها و رنگ و لعاب های شگفت انگیز، با طعم ادویه های ایرانی استفاده کنند.

در بخش اول معرفی غذاهای خوشمزه آذربایجان شرقی، دیار سرسبز و تاریخی و دیدنی شمال غربی کشور، با شماری از غذاهای این خطه آشنا می شویم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه

تخم مرغ ها را در حدی میزنیم تا کرم رنگ شود، در ظرف جداگانه ماست و جوش شیرین را مخلوط میکنیم و به تخم مرغ اضافه میکنیم. آردها را با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و دوبار الک میکنیم و به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. ماهیتابه را روغن میریزیم و مخلوط را داخل ماهیتابه میریزم کمی که خودش را گرفت گردو یا بادام را رویش میپاشیم و در تابه رو میگذاریم تا روی خاگینه ببندد. بعد خاگینه را برمیگردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود . خاگینه را به برشهای مربعی میبریم.

حالا میگذاریم تا خنک شود. شکر و آب وگلاب و زعفران را مخلوط کرده و میجوشانیم وقتی کمی غلیظ شد خاگینه ها را داخل شیره می اندازیم تا داخل شربت چند جوش بزند. وقتی کمی خنک شد داخل ظرف مورد نظر میچینیم ونوش جان می کنیم.
طرز تهیه قایقانق

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی