آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه فیله مینیون

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه فیله مینیون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

استیک 300 گرمی فیله گوساله، نحوه پخت آب دار
سس خردل: 10 گرم
عسل: 5 گرم
سرکه بالزامیک: یک قاشق چایخوری
فلفل سبز: یک عدد متوسط
فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه

استیکی متفاوت که هم قابلیت گریل شدن دارد، هم بر روی چدن و اگر هم بخواهید بر روی کباب پز هم قرار گرفته و آماده می‌شود. در بسیاری از رستوران‌ها فیله مینیون را از فیله گوساله جوان انتخاب کرده و پس از یک برش عمقی آن را به دو نیمه یا سه نیمه جدا از هم یا به هم چسبیده تبدیل کرده و در کنار سس های متنوع سرو می‌کنند. پیشنهاد ما برای طعم دار کردن فیله مینیون به این ترتیب است که 20 گرم سس خردل، 10 گرم عسل، 5 گرم سرکه بالزامیک، یک عدد فلفل سبز متوسط را میکس کرده و فیله را به مدت 4 تا 5 ساعت در این سس قرار می‌دهیم، پس از طعم دار شدن فیله را بر روی چدن بگذارید. لازم به ذکر است که نحوه طبخ فیله مینیون به صورت آبدار است. در واقع بر روی حرارت مستقیم چدن بین 3 تا 4 دقیقه طول می‌کشد تا فیله مینیون آماده شود.
طرز تهیه فیله مینیون

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی