آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه فلن کیک توت فرنگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه فلن کیک توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای کارامل:
1 پیمانه شکر
1/4 پیمانه آب

1 پیمانه شکر
340 گرم شیر تبخیر شده، طرز تهیه پایینتر
227 گرم پنیر فیلادلفیا، کاله اینا داره، نرم و نگینی خرد شده
4 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
یک بسته پودر کیک حاضری (اندازش دولایه ای باشه)
1 بسته 85 گرمی، پودر ژله توت فرنگی یا تمشک

برای تزیین :
1 پیمانه خامه قنادی که یخش باز شده
8 توت فرنگی

طرز تهیه

فر رو در دمای 190 درجه بزارین،برای کارامل، آب و شکر رو 10 دقیقه داخل قابلمه ای، روی حرارت متوسط به بالا بزارین، هم نزنین، تا رنگش کاراملی شه و شکر کاملا حل شه.اصلا هم نزنین.بعد سریع، داخل یک قالب 12 پیمانه ای که اسپری روغن زدین بریزین و یکنواخت پخش کنین ته قالب.
در کاسه ای، شیر تبخیر شده، تخم مرغ ها، وانیل، پنیر و شکر رو داخل مخلوط کن مخلوط کنید، بعد مایع کیک رو طبق دستور روی قوطی، تهیه کنید و پودر ژله رو داخلش بریزین، بعد اینو روی لایه کاراملی در قالب بریزین، و به آرامی، مخلوط پنیری رو هم با ملاقه روی لایه کیک بریزین،بعد روشو با کاغذ آلومینیومی که اسپری روغن زدین،بپوشونین. بعد قالب رو داخل ظرف بزرگتر که تا نصف پر از آب کردین بزارین و 1 ساعت و 15 دقیقه در فر گرم شده بپزین. خلال چوبی باید تمیز دربیاد از داخل کیک. بعد قالب رو از فر دربیارین و بدون اینکه کیکو دربیارین بزارین کاملا سرد شه بعد 2 ساعت بزارین یخچال.
بعد با چاقو دیواره های کیکو از قالب جدا کنین و کیکو برگردونین داخل ظرف سرو.با خامه فرم گرفته و توت فرنگی، تزیین کنید.
کارامل اگه بمونه داخل قالب، با قاشق بردارین بریزین روی کیک.

طرز تهیه شیر تبخیر شده(توجه کنین که دستور بالایی 340 گرم نیاز داره و اینهمه کمه)

به راحتي ميتونيم شير معمولي رو تبديل به شير تبخير شده كنيم. كافيه 60 درصدش رو تبخير كنيم.يك ليوان شير معمولي رو توي يه تابه بزرگ يا ديگ بزرگ ريخته و با حرارت ملايم اجازه ميديم آبش تبخير شه. دقت كنيد شير نبايد قل بزنه. اينطوري ته ديگ نخواهيد داشت. و هر از گاهي هم بزنيد تا سر شير ايجاد نشه.راه مناسبترش اينه كه ديگ حاوي شير رو روي يك ديگ حاوي آب جوش قرار بديد و شير تبخير شده رو با حرارت غير مستقيم آماده كنيد. به اين ترتيب ته ديگ و سر شير نخواهيد داشت يا ميزانش خيلي كم خواهد بود.اگر از اول ذهني ديگ يا تابه رو خط كشي كرده باشيد ميدونيد كه كي 60 درصدش تبخير شده

(سر شيرش رو هم ميتونيد بعدا با نون و عسل ميل بفرماييد).در كل شير تبخير شده چه مدل صنعتيش چه مدل خانگيش به تنهايي چيز خوشمزه اي نيست. اين شير به دليل حرارتي كه ميبينه مقداري كاراملايز شده و قدري رنگش از شير معمولي تيره تره.شير تبخير شده رو ميشه در هنگام نوشيدن قهوه سرو كرد يا به جاي خامه ازش استفاده كرد يا انواع دسرها و شيرني ها رو تهيه كرد. نكته اش به اينه كه نسبت به شير معمولي غليظتره. و دقيقا همين غلظتشه كه ما بهش نياز داريم.توصيه ميكنم تازه تهيه كرده و سريع مصرف كنيد هر چند كه ماندگاريش از شير معمولي بيشتر خواهد بود ولي من توصيه نميكنم بذاريد بمونه. پس همه چيز رو تازه تهيه و مصرف كنيد.براي به دست آوردن يك ليوان شير تبخير شده دو نيم ليوان شير رو بجوشونيد تا به يك ليوان برسيد.
من اگر بخوام بين اين دو روشي كه توضيح دادم يكي رو انتخاب كنم … اونيه كه با شير خشك درست ميشه رو پيشنهاد ميكنم چون سرعت عملش خيلي بالاست و كيفيتش هم مطلوبه. منتها از نظر قيمت اين يكي برتري داره.
طرز تهیه فلن کیک توت فرنگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی