آموزش طرز تهیه فلفل پلو با گوشت خوشمزه و لذیذ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
فلفل دلمه ای از محبوب ترین سبزیجاتی بوده که خواص و کاربردهای زیادی دارد و در بسیاری از غذاها از جمله فلفل پلو با گوشت ، پیش غذاها و انواع خوراک های صبحانه مورد استفاده قرار می گیرند.
فلفل دلمه ای یکی از انواع فلفل های موجود در بازار است که تند نیست و در رنگهای مختلفی با خواص آنتی اکسیدانی بالا برای سلامت بسیار مفید است. فلفل دلمه ای با رنگ های سبز، زرد، نارنجی و قرمز دارای ویتامین C و A می باشند.
با ما همراه شوید تا دستور یک غذای بسیار خوشمزه با فلفل دلمه ای سبز را با هم یاد بگیریم.
زمان آماده سازی مواد اولیه فلفل پلو با گوشت: ۱۰ دقیقه – زمان پخت مواد میانی پلو : ۲۰ دقیقه
زمان پخت فلفل پلو با گوشت : ۴۵ دقیقه – تعداد : ۵ نفر
مواد لازم برای تهیه فلفل پلو با گوشت :
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۶ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دارچین ۱/۲ قاشق غذا خوری
پیاز داغ ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپ خوری
برنج ۳ پیمانه پلو پزی
ادویه مخصوص گوشت ۱/۴ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز ۱/۸ قاشق سوپ خوری
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه فلفل پلو با گوشت :
۱ ) ابتدا داخل تابه کمی روغن ریخته و پیاز داغ را داخل روغن ریخته و نمک و فلفل و زرچوبه را اضافه نمایید.
۲ ) گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه نمایید و خوب هم زده تا رنگ گوشت تغییر کند.
۳ ) رب گوجه فرنگی را همراه با فلفل قرمز و ادویه گوشت اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا رب گوجه فرنگی سرخ شود.
۴ ) فلفل دلمه ای سبز را در اندازه های متوسط خورد کرده وبه بقیه مواد اضافه نمایید. در انتها دارچین اضافه کنید.
۵ ) اجازه دهید تا همه مواد خوب تفت داده شده و کمی مواد پخته شوند.
۶ ) برنج را آبکش کنید. کمی از برنج ساده را کف قابلمه بریزید و از مواد میانی آماده شده روی آن پخش کنید. حالا کمی زعفران روی مواد اضافه کنید. باقیمانده مواد و برنج را به همین ترتیب داخل قابلمه ریخته، بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه فلفل پلو دم بکشد.
نکات :
ازمخلوط فلفل دلمه ای رنگی هم میتوانید داخل غذا استفاده نمایید .
اگر طعم تندی دوست دارید، مقداری فلفل قرمز به مایه اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه