آموزش طرز تهیه فریتاتای سیب زمینی(ایتالیایی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ (زده شده) 6 عدد
پنیر مونتری جک (رنده شده، یا پنیر دلخواه) 1/3 فنجان
فلفل چیپتوله (ریز شده 2 عدد
گشنیز (خرد شده) 2 قاشق سوپ خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
کره 2 قاشق سوپ خوری
سیب زمینی (حلقه های به قطر نیم سانتی متر) 1/2 فنجان
فلفل دلمه ای (زرد، خرد شده به شکل تکه های نیم سانتی متری) 1 عدد
طرز تهیه
1-فر را از قبل با حالت کباب پز داغ کنید.
2-در یک کاسه ی متوسط با استفاده از همزن یا چنگال تخم مرغ، پنیر، فلفل چیپتوله، گشنیز و نمک را با هم مخلوط کنید.
3-یک تابه ی چدنی یا تابه ی نچسب مناسب برای فر به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید.
4-کره را به تابه اضافه کنید و آب کنید. سیب زمینی ها را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه تا موقعی که نرم شوند تفت بدهید. سپس فلفل دلمه ای را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
5-مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و با یک کاردک پلاستیکی هم بزنید. ۴ تا ۵ دقیقه تا زمانی که مخلوط تخم مرغ کف ظرف بگیرد و روی آن شروع به سفت شدن کند بپزید.
6-تابه را داخل فر قرار دهید و ۲ تا ۳ دقیقه تا زمانی که پف کند و کمی قهوه ای شود در حالت کباب پز قرار دهید. تابه را از فر بیرون بیاورید و محتوای آن را به ۶ برش تقسیم کنید. بلافاصله یا وقتی تا دمای اتاق خنک شد سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه