آموزش طرز تهیه فرنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر برای کودکان که معده حساسی دارند تهیه می شود. البته فرنی مانند شله زرد یکی از دسرهای مناسبی ماه رمضان هم محسوب می شود که می توانید برای سفره های افطار خود از این غذا استفاده کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۲ نفر فرنی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری فرنی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه فرنی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم:
شیر ۴ لیوان
شکر ۸ قاشق غذاخوری
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای تهیه فرنی ابتدا در قابلمه ای شیر را می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا در شیر حل شود و بعد گلاب را می افزاییم و هم می زنیم و آرد برنج را آرام آرام به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا در شیر گلوله نشود.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پی در پی هم می زنیم تا شیر جوش بیاید سپس حرارت را کم تر می کنیم و همچنان هم می زنیم مداوم تا ته نگیرد. در پی هم زدن متوجه خواهید شد که شیر در حال قوام گرفتن و غلیظ شدن است.
زمانی که کمی سفت شد و به غلظت مورد نظرتان رسید شعله را خاموش می کنیم و قابلمه را از روی آن بر می داریم و همچنان هم می زنیم چون قابلمه داغ است و اگر به حال خود فرنی را رها کنیم تا سرد شود حتما ته می گیرد. فرنی آماده شده را در ظرف می کشید و نوش جان کنید.
یکی از نکاتی که خیلی از خانم ها با آن مشکل دارند این است که فرنی را پس از اینکه از یخچال خارج می کنند متوجه می شوند فرنی آب انداخته است. برای رفع این مشکل پس از اینکه فرنی آماده شد اجازه دهید با دمای محیط آشپزخانه به آرامی خنک شود سپس آنرا در یخچال قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه