آموزش طرز تهیه فرم دادن خامه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
خامه قنادی 1 بسته
پودر خامه 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-برای داشتن یک خامه خوب و فرم گرفته ابتدا یک بسته خامه قنادی را تهیه میکنیم اغلب سوپری ها و لوازم قنادی ها دارن
2-خامه قنادی را که یخ زده هست به مدت چند ساعت داخل یخچال میگذاریم تا بصورت طبیعی آب شود در حد ماست
3-بعد از آب شدن یخ خامه یک ظرف بزرگ پر از یخ تهیه کنید
4-خامه را در ظرف کوچیکتر از ظرف یخ بریزید و مانند عکس داخل ظرف بزرگتر بزارید
5-با همزن دور کند ابتدا شروع به همزدن کنید
6-بعد از چند دقیقه دور همزن را تند کنید تا آخرین درجه
7-وقتی احساس کردید که خامه در حال فرم گرفتن هست و سفت شده نوبت اضافه کردن پودر خامست
8-برای یک بسته دوقاشق سوپخوری پودر خامه کافیه
9-پودر خامه را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مثل عکس حالت خمیری به خودش بگیره
10-خامه ما آمادست . میتونید برای کیک های تولد و هر نوع کیکی که دوست دارید استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه