آموزش طرز تهیه فرفره قارچ و پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه 12دقیقه
زمان پخت ۱۲ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
قارچ خرد شده 2 فنجان
پیازچه خردشده 1/2 فنجان
کره 1 قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای 220 گرم
نمک 1/4 قاشق چای خوری
خمیر پیتزا 400 گرم
روغن زیتون ( یا اسپری روغن ) کمی
تخم مرغ 1 عدد
آب 1 قاشق غذا خوری
سیاه دانه یا کنجد یا خشخاش 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-قارچ و پیازچه رو نمک می زنیم و در کره تفت می دیم.
2-صبر می کنیم مخلوط قارچ کمی سرد شود بعد با پنیر خامه ای مخلوط می کنیم.
3-خمیر پیتزا رو به صورت چها گوش پهن می کنیم و مخلوط قارچ و پنیر رو روی خمیر پخش می کنیم.
4-خمیر رو به شکل رولت می پیچیم و با کارد تیز حلقه حلقه برش می زنیم.
5-برش های رولتی رو در سینی فر چرب شده می چینیم کمی روغن روی سطح نان ها می مالیم. تخم مرغ رو در کاسه ای شکسته و با برس روی برش ها می مالیم و کمی آویشن یا کنجد یا هر دانه ای که دوست داریم روشون می ریزیم.
۱۰-6 تا ۱۲ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه می پزیم .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه