آموزش طرز تهیه عدسی گندم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای 2 نفر
عدس 1 پیمانه
گندم پوست کنده 1/2 پیمانه
عصاره گوشت 1 بسته
سیب زمینی 1 عدد
زعفران ساییده 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-گندم را شسته و آن را با عصاره گوشت حل شده در آبحوش كاملا بپزید.
۱2-ساعت مانده به پخت گندم شعله را خاموش كرده و آن را داخل مخلوط كن بریزید و بعد از میكس كردن ،عدس را اضافه كنید.
3-سیب زمینی ها را همان موقع نگینی كرده و كمی در روغن و زعفران تفت دهید و به همراه فلفل به عدسی اضافه كنید.
4-عدس و گندم را شب قبل در آب ولرم خیس کنید تا هم نرم شود و هم از نفخ جلوگیری کند و اگر فراموش كردید آنها را یك بار بجوشانید و ابش را خالی كنید و بعد بپزید. 2)اگر دوست دارید مقداری رب هم سرخ كرده و به غذا بیفزایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه