آموزش طرز تهیه شیرینیشربتی نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخممرغ …………………….. 2 عدد
کرهی نرم ……………………. 125 گرم
پودر نارگیل …………………. 65 گرم
پودر شکر …………………… 40 گرم
آرد ……………………………. 300 گرم
وانیل ………………………….1 قاشق چایخوری
رندهی پوست لیمو ترش ……. یک لیموترش
بیکینگپودر …………………. 1 قاشق مرباخوری .
مواد لازم شربت شیرینی:
شکر …………………………… 3 لیوان
آب …………………………….. سه و نیم لیوان
لیموترش ……………………… یک حلقه
.
مواد لازم روی شیرینی:
شیر ……………………………. 2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل …………………… 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
تخم_مرغ ها را در ظرف مناسبی ریخته و کره ی نرم، وانیل ، پودر شکر ، رندهی پوست لیموترش و پودر نارگیل را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم. آرد و بیکینگپودر را مخلوط کرده و کمکم و با دقت به مواد قبلی اضافه کرده، مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر نرمی حاصل شود. از خمیر تکههایی به اندازهی دلخواه جدا کرده و به شکل دلخواه در میآوریم و در سینی فر که کف آن را چرب کردهایم میچینیم. روی شیرینیها را به شیر آغشته کرده و پودر نارگیل میپاشیم. سینی فر را به مدت 40 تا 45 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 190 درجهی سانتیگراد روشن کردهایم، قرار میدهیم. برای تهیهی شربت، شکر و آب را در ظرفی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار میدهیم تا بجوشد و کمی غلیظ شود سپس یک برش حلقهای از یک لیموترش تازه را داخل شربت انداخته و از روی شعله ی اجاق برمیداریم و اجازه میدهیم خنک شود. 5 دقیقه بعد از این که شیرینیها را از فر خارج کردیم، شربت خنک را روی تمام شیرینیها میریزیم و اجازه میدهیم شربت کاملا جذب شیرینی_نارگیلی شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه