آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی کره ای و مربایی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی کره_ای و مربایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره(یا مارگارین) ……………………………… 250 گرم(هم دما با اتاق)
پودر شکر …………………………………….. 220 گرم
وانیل …………………………………………. 1 قاشق مرباخوری
نمک ………………………………………….. نوک قاشق چای خوری
روغن مایع ……………………………………. 160 میلی لیتر
تخم مرغ ………………………………………. 3 عدد
نشاسته ……………………………………….. 100 گرم
بیکینگ پودر ……………………………………. 7 گرم
پودر کاکائو ……………………………………. 30 گرم
آرد ……………………………………………. به مقدار لازم(حدود 750 گرم)
.
مواد لازم میان و روی شیرینی:
مربای توت فرنگی ……………………………… به مقدار دلخواه(یا مارمالاد زردآلو)
مغز گردو …………………………………….. به مقدار دلخواه(خرد شده)

طرز تهیه

در ظرف مناسبی، کره یا مارگارین هم دما با اتاق ، پودر شکر و وانیل را ریخته و به وسیله ی همزن برقی، به خوبی هم می زنیم. روغن مایع و تخم_مرغ ها را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با همزن برقی می زنیم تا قوام کرمی پیدا کند. نشاسته ، نمک و بیکینگ پودر را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم سپس کم کم و به صورت کنترل شده، آرد را به مواد اضافه کرده، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. وقتی که خمیر شروع کرد به جدا شدن از دست(یعنی خمیر کم کم به دست نمی چسبید)، خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم و در سه ظرف جداگانه قرار داده و به یک قسمت از آن پودر کاکائو اضافه می کنیم و ورز می دهیم و به دو قسمت دیگر به صورت جداگانه دوباره کم کم آرد اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نسبتا نرمی حاصل شود. روی یک قسمت از دو قسمت خمیر ساده (بدون کاکائو) را می پوشانیم و در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند. خمیر کاکائویی و خمیر ساده ی باقی مانده را به صورت جداگانه، لایه ی دو کاغذ روغنی قرار داده و به ضخامت نیم سانتی متر به شکل مستطیل، باز می کنیم. خمیر ساده ی باز شده را همان طور که میان کاغذ روغنی است، درون سینی فر ، قرار می دهیم سپس کاغذ روغنی روی خمیر را به آرامی از آن جدا کرده و به وسیله ی چنگال، سوراخ هایی روی خمیر ایجاد می کنیم و سطح خمیر را با 2 قاشق غذاخوری مربا ی توت_فرنگی یا مارمالاد زردآلو و یا هر مربا و مارمالاد دلخواهی، می پوشانیم سپس خمیر کاکائویی باز شده را روی خمیر قبلی قرار می دهیم و روی خمیر کاکائویی نیز، به وسیله ی چنگال، سوراخ هایی ایجاد می کنیم و سطح آن را مربا می مالیم. خمیر ساده ی درون فریزر را خارج کرده و خمیر یخ زده(به اندازه ای سفت شده باشد که بتوان آن را رنده کرد.) را روی خمیر درون سینی، رنده می کنیم، طوری که سطح خمیر کاکائویی کاملا با خمیر ساده ی رنده شده، پوشانده شود سپس سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کوکی بپزد و روی آن طلایی شود. به اندازه ی 3 قاشق غذاخوری از مارمالاد مورد نظر خود را روی حرارت کم، کمی گرم کرده و با فرچه ی مخصوص آشپزی روی شیرینی را به مارمالاد گرم آغشته می کنیم سپس مغز گردو و یا فندق خرد شده را روی آن می پاشیم و برش زده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه: برای این که هنگام برش زدن شیرینی، شیرینی ها نشکند یا خرد نشود، چاقو را روی شیرینی فشار نمی دهیم بلکه به صورت اره ای، شیرینی را برش می زنیم.
طرز تهیه شیرینی کره_ای و مربایی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی