آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا با طعم قهوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم کره هم دمای اتاق
1 تخم مرغ
1 پیمانه بعلاوه 1 قاشق غذاخوری، پودر قند
5 گرم وانیل شکری
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 قاشق مرباخوری قهوه ترک
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
آرد اونقدر که بخواد
طرز تهیه
کره، تخم مرغ، پودر قند، وانیل و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنین، کم کم آرد رو اضافه کنین و به ورز دادن ادامه بدین، تا به بافت مورد نظر برسین، نرم که به دست نمیچسبه، خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کنین، به یک قسمت بقیه آردو اضافه کنین کم کم و ورز بدین، به دیگری قهوه و پودر کاکائو بزنین و ورز بدین.خمیر اگه خیلی نرم بود، مقداری دیگه آرد بزنین.بعد خمیر هارو به توپهای کمی بزرگتر از فندق تقسیم کنین و مثل شکل خط بندازین و شکل گل کنین، روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین. در فر گرم 180 درجه، 15 دقیقه بپزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه