آموزش طرز تهیه شیرینی ماکارون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پودر بادام ۶۵ گرم
پودرقند ۸۰ گرم
شکردانه ریز ۴۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
تخم مرغ را از دوساعت قبل از یخچال دربیارید تا کمی دردمای محیط گرم شود، سفیده را در ظرف تمیز ریخته و با همزن تمیز آنقدر میزنیم تا سفید و پفکی شود، باید با دورتند همزن بزنیم و فقط در یک جهت هم بزنیم، شکر دانه ریز( شکر را با آسیاب به شکر دانه ریز تبدیل کنید)را کم کم و بتدریج به سفیده اضافه کنید و مدام با همزن بزنید، اضافه کردن شکر باید خیلی کند باشه شاید حدود ۱۰ دقیقه هم طول بکشه، وقتی شکردانه ریز تموم شد باید سفیده مانند خامه فرم گرفته شود، در این مرحله باید وانیل و رنگ خوراکی رو اضافه کرد که بهتراست از رنگ پودری یا ژله ای استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید وقتی وانیل و رنگ را اضافه کردید با همزن بزنید تا مخلوط شود و همزن را خاموش کنید، دراین مرحله پودر قند و پودر بادام را با هم مخلوط کنید و در صورت امکان الک کنید، و در سه مرحله به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مخلوط شود،فقط مواظب باشید پف سفیده نخوابد،مواد را در قیف ریخته و داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید اگر خواستین کارتون تمیزتر دربیاد میتونید دایره هایی به قطر ۲/۵ سانت روی کاغذ روغنی بکشید و با قیف فقط داخل آن دایره ها رو پر کنید، بعد از اینکه همه ی مواد رو داخل سینی چیدید باید فر را روشن کنید با درجه ۱۵۰ تا یک ساعت بمونه، مواد داخل سینی فر هم باید یکساعت در محیط بیرون بمونن تا رویه بگیرن وبعد از یکساعت داخل فر قرار داده شوند، رویه گرفتن تا حدودی جلوی ترک خوردن ماکارونها رو میگیرد. بعد از یکساعت داخل طبقه وسط فر قرار دهید تا ۲۰ دقیقه بپزد، البته امکان داره زودتر هم بپزه( دمای فرهای مختلف باهم فرق دارد) هر شیرینی ماکارون از دوطرف و کرم داخلش درست شده که برای کرم داخلش میتوان کرمفیل را با اسانسهای مختلف استفاده کرد که لوازم قنادیها میفروشن، ولی من از گاناش استفاده کردم، برای گاناش ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای سفید را روی بخارآب قرار میدهیم تا ذوب شود و ۵۰ گرم خامه صبحانه را روی گاز حرارت میدیم تا صاف شود و باهم مخلوط میکنیم و بهش یکی دو قطره رنگ خوراکی اضافه میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه