آموزش طرز تهیه شیرینی فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
125 گرم کره
1/2 پیمانه روغن مایع
7 قاشق غذاخوری پودر شکر
1 سفیده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری آرد ذرت (فکر کنم منظورش نشاسته ذرت باشه)
2 قاشق غذاخوری آرد برنج
وانیل
4 پیمانه آرد
برای روی شیرینی ها:
2-3 قاشق غذاخوری عسل
فندق، گردو، پسته یا بادام خرد شده
طرز تهیه
همه مواد بجز آرد و وانیل رو ورز بدین تا کاملا مخلوط شن، بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و وانیل رو هم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه مثل لاله گوش. بعد بین دو تا کاغذ روغنی بزارین و با وردنه باز کنین، بعد با کاتر های دلخواه ببرین، طوریکه قراره یکیشو روی دیگری بزارین و اونیکه قراره روی دیگری بزارین، وسطشو هم بردارین ،روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر گرم شده 150 درجه بپزین تا کمی رنگشون عوض شه، بعد به شیرینی های کامل، با فرچه عسل بمالین و یکی از اون توخالی هارو روش بزارین و کلی فندق بریزین و با شکلات سفید آب شده، تزیین کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه