آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی شطرنجی و یا مارپیچی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی شطرنجی و یا مارپیچی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

250 گرم آرد
120 گرم کره نرم
150 گرم شکر
1 تخم مرغ
10 گرم پودر کاکائو
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه

در یک کاسه بزرگ، کره و شکر رو خوب هم بزنید، تخم مرغ رو اضافه کنید و بزنین، آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و به یکیش وانیل و به دیگری پودر کاکائو اضافه کنین و ورز بدین تا مخلوط شن، زیاد نه.بعد داخل سلفون بزارین و 1 ساعت بزارین یخچال.
بعد هر کدومو به ضخامت 1 سانتیمتر و به اندازه 18×14 سانتیمتر، باز کنین، مهم اینه که یکنواخت باشه.
بعد نصف کنین.وقتی دیدین خمیر میچسبه، بزارین یخچال تا راحت کار کنین باهاش.اندازه خانه های شطرنج 1 در 1 سانتیمتر میشن و ضخامت شیرینی ها، 6-8 میلی متر میشه.روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و در فر گرم شده 180 درجه بمدت 15 دقیقه بپزین. اگه دوس دارین حالت آدامسی شه، کمی کمتر نگه دارین فر، و اگه دوس دارین ترد شه، بیشتر نگه دارین فر.قبل از سرو ، بزارین سرد شن
طرز تهیه شیرینی شطرنجی و یا مارپیچی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی