آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی یا گل محمدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
معمولا شیرینی عید را از نوع خشک انتخاب میکنیم؛ چون هم ماندگاری بهتری دارند و هم راحتتر خورده میشوند. شیرینی دانمارکی یا گل محمدی، یکی از معروفترین شیرینیهای خشک است که میتواند جز شیرینیهای امسال باشد. البته دانمارکی کوچک و شکیل خانگی! اگر علاقه به شیرینیپزی دارید، یک روز از روزهای باقیمانده سال را انتخاب کنید و به کمک این مقاله به راحتی شیرینی گل محمدی درست کنید.
مواد لازم:
نصف پیمانه شیر
نصف پیمانه گلاب
دوسوم پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
۶ قاشق غذاخوری آرد
طرز تهیه
خمیر مایه را همراه ۲ قاشق از شکر و مقدار کمی شیر با هم مخلوط کنید. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر به عمل بیاید.
آرد و وانیل را ۳ بار الک کنید تا خمیر پوکتر شود. داخل یک کاسه دیگر، باقی مانده شکر و شیر را همراه کره یا روغن و ۲ عدد تخم مرغ با هم مخلوط کنید. محتوای خمیر مایع را هم اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و با دست هم بزنید. اگر خمیر به دستتان میچسبد، مقدار بیشتری آرد اضافه کنید. فقط باید دقت کنید که آرد را کمکم اضافه کنید تا خمیر سفت و خشک نشود.
بعد از این که خمیر آماده شد، روی ظرف را سلفون بکشید و در جای گرم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم نگهداری کنید تا حجمش دو برابر شود.
در این فاصله کرم داخل شیرینی را آماده کنید.
برای تهیه کرم، گلاب و شیر را روی شعله قرار دهید تا زمانی که به جوش آید. شکر را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
ظرف را از روی حرارت بردارید و آرد را کمکم اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا گولهگوله نشود. وقتی آرد مخلوط شد، دوباره ظرف را روی شعله قرار دهید و آنقدر هم بزنید تا مایه قوام پیدا کند. کرم شیرینی آماده است.
حالا نوبت به پیچاندن شیرینی است. روی میز کارتان مقداری آرد بپاشید. خمیر را به کمک وردنه پهن و نازک کنید. وسط خمیر، کرم شیرینی بریزید و خمیر را هر شکلی که دوست داشتید، رول کنید یا بپیچانید. به کمک قلم مو روی شیرینی را زرده تخم مرغ بمالید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه