آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی برشی کوچک

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی برشی کوچک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

مقداری کیک که در دسترس دارید یا از کیکهای قبلی که باقی مانده
۱ مشت مغز فندق یا پسته خرد شده
۳ قاشق غذاخوری شکلات نوتلا یا صبحانه
۱ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱ قاشق چایخوری قهوه
مقداری شیر که هنگام ورز دادن و ترکیب کردن مقدار کافی آن را متوجه میشوید.
‌‌
رای روی شیرینی
2 قاشق غذاخوری روغن مایع را در ۱۰۰ گرم شکلات ریخته و به روش بن ماری آب کنید و به هم بزنید تا
با هم ترکیب شوند.
‌‌

طرز تهیه

کیکها را با دست خوب خرد کنید و کره را آب کنید
و با بقیه مواد دیگر با هم ترکیب کنید تا به خورد هم
بروند و خوب یکدست و منسجم شوند .مخلوط کیک را در یک ظرف پیرکس یا قالب کیک که سلفون کشیده اید
بریزید و با دست فشار دهید و صاف کنید.بعد از اینکه 3تا 4 ساعت در فریزر گذاشتید (خودش رو بست و سفت شد) از فریزر در آورید .در ظرف پذیرایی برگردانید برش بزنید و قبل از اینکه نرم شوند یک طرف آنها را به شکلات آغشته کنید و بعد از اینکه شکلات روی آنها کمی سفت شد روی آنها را با پودر پسته تزیین کنید. نوش جان
طرز تهیه شیرینی برشی کوچک

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی