آموزش طرز تهیه شیرینی بامیه ی شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آب ……………………. 1 لیوان
آرد ……………………. یک و نیم لیوان
کره …………………… 100 گرم
نمک …………………… نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ ……………….. 3 عدد
دارچین ………………… 1 قاشق چای خوری سر خالی
روغن مایع …………….. به مقدار لازم
.
مواد لازم روی بامیه:
شکر یا پودر شکر ………… به مقدار لازم
شکلات تخته ای …………… 80 گرم
فندق یا پسته ی خرد شده ….. به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ابتدا آب، نمک و کره را در ظرفی ریخته و روی شعله ی اجاق می گذاریم تا به جوش آید سپس آرد را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا خمیر جمع شود. ظرف را از روی شعله ی اجاق برداشته و اجازه می دهیم 5 دقیقه استراحت کند تا کمی از حرارت بیفتد سپس تخم_مرغ ها را تک تک به خمیر اضافه کرده و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، مواد را با همزن برقی خوب هم می زنیم تا با هم مخلوط شده و یکدست شود. در آخر دارچین را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. خمیر را در قیف مخصوص خامه ریزی با سر ستاره ای می ریزیم. در ظرف دیگری، به مقدار لازم(مقداری که بامیه ها در آن شناور باشد) روغن مایع ریخته و روی شعله ی اجاق می گذاریم تا کاملا داغ شود سپس به وسیله ی قیفی که خمیر بامیه را در آن ریخته ایم، به طول دلخواه، خمیر بامیه را در روغن داغ می فشاریم. وقتی بامیه ها خوب سرخ و طلایی شد از روغن خارج کرده و روی کاغذ حوله ای آشپزخانه می گذاریم و بعد شکر یا پودر شکر را روی آن ها می پاشیم. شکلات تخته ای را در ظرف دیگری به روش بن ماری(روی بخار آب در حال جوشیدن) ذوب کرده و در ظرف مناسبی می ریزیم و به همراه بامیه ها و ظرف فندق یا پسته ی خرد شده سرو می کنیم و هنگام میل کردن ابتدا بامیه را در شکلات فرو کرده و سپس روی شکلات، فندق یا پسته ی خرد شده می ریزیم.
.
شیرینانه ی 1: می توانیم به جای شکلات تخته ای ذوب شده به روش بن ماری از شکلات صبحانه استفاده کنیم.
شیرینانه ی 2: می توانیم به جای سرو کردن شکلات و مغزها به صورت جداگانه خودمان قبل از سرو، بامیه ها را به شکلات و مغزها آغشته کرده و سپس سرو کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه