آموزش طرز تهیه شیرینی الماسی ترکیه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد: ۲/۵ الی ۳ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
رویه ی شیرینی:
شکر: به میزان لازم
شکلات ذوب شده: حدود ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
در ظرفی کره نرم شده و شکر را ریخته با همزن چند دقیقه ای بزنید تا شکر در کره حل شود. بعد به نوبت
تخم مرغ،پودرکاکائو، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و دوباره با همزن کمی بزنید. سپس آرد را الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه کرده و خمیر را ورز دهید( تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد).اگر آرد زیاد اضافه کنید شیرینیها در فر ترک میخورن و سفت میشن.
از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته و در دست گرد کنید بعد در شکر بغلطانید و در سینی فر بچینید و با هر وسیله ای که در دسترستون بود وسط شیرینیها رو گود کنید (من از پشت مهر شیرینی استفاده کردم) وسط شیرینی ها را فشار دهید تا گود شوند. در فر با ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قراردهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. وقتی شیرینی ها آماده و خنک شدن شکلات ذوب شده را داخل گودی آنها بریزید و در جای خنک قرار دهید تا شکلات ببندد.
به جای کره میتونید از روغن صاف قنادی استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه