آموزش طرز تهیه شیرینی آناناسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای حدود 30-34 شیرینی:
225 گرم کره
1 سفیده تخم مرغ(زردش برا روش)
نصف لیوان پودر شکر
نصف لیوان نشاسته
2ونیم تا 3 لیوان آرد
وانیل
1 پانچ نمک
–
برای توش:
2 عدد آناناس
نصف لیوان شکر
1 چوب دارچین
4 تا میخک
طرز تهیه
آناناس ها رو در مخلوط کن بریزین، بعدش بهمراه بقیه مواد، داخل تابه تفلون بریزین، اونقدر بپزین تا آبشو بکشه(اگه از کنسرو استفاده میکنین، شکرشو کمتر کنین)، بعدش چوب دارچین و میخک هارو دربیارین بزارین سرد شه.
کره، سفیده تخم مرغ و پودر شکر رو خوب بزنین تا مثل خامه شه، بعد بقیه مواد جز آرد رو اضافه کنین و مخلوط کنین و در آخر آرد رو که الک کردین رو آروم آروم اضافه کنین و ورز بدین. خمیر رو حداقل 1 ساعت بزارین یخچال استراحت کنه، بعد دربیارین و توپهای به اندازه گردو تقسیم کنین،(از یخچال درآوردنی طوری میشه که انگار خرد میشه، بعدش درست میشه)، این توپهارو باز کنین با وردنه به شکل بیضی(بهتره توپهارو یمی یکی بزارین لای دوتا کاغذ روغنی و اونجور باز کنین)، داخل خمیر ها از مخلوط آناناس بزارین و اول دو طرف کوتاه بعد دو طرف دراز رو تا کنین(با کمک کاغذ روغنی).روشون زرده تخم مرغ بمالین و با خلال دندان شکل آناناس بدین و در فر گرم 170 درجه بپزین تا کمی روش سرخ شه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه