آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شکر پاره با آرد ذرت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شکر پاره با آرد ذرت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

مواد لازم شربت:
5 لیوان شکر
5 لیوان آب
یک برش کوچک لیمو

مواد لازم خمیر:
125 گرم کره در دمای اتاق
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 لیوان پودر قند(حدود 140گرم)
1 لیوان آرد ذرت(حدود 110گرم ,دقت کنید آرد ذرت حالت پودری نداشته باشد کمی دانه درشت باشد اگر درشت باشد شکر پاره از نظر طعم و ظاهر خیلی بهتر میشود)
2 عدد تخم مرغ ،زرده یکی برای روی شکر پاره جدا شود
1 استکان فندق ریز خرد شده(حدود 65 گرم ،گردو هم میشه)
1 استکان پودر نارگیل(35 گرم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری ارده
1 پاکت بکینگ پودر(10گرم یا ‌2.5قاشق چای خوری)
2 الی3 لیوان آرد ✔️اندازه لیوان200میلی ✔️اندازه استکان125میلی

طرز تهیه

برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و یک برش نازک لیمو را داخل قابلمه بندازید و روی اجاق بذارید وقتی شروع به جوش کرد زمان بگیرید و3 دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید و شربت را کنار بذارید سرد شود.
برای شکر پاره کره نرم شده در دمای اتاق ، تخم مرغ ، روغن مایع ، آرد ذرت ،پودر قند ،پودر نارگیل ،فندق ریز خرد شده،وانیل و ارده را داخل ظرفی بریزید و با دست ورز بدید.بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید.آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد(اگر خمیر سفت باشد نتیجه خوبی نمیگیرید)از خمیر تکه هایی بردارید و با دست هر شکلی دوست دارید بدید و داخل سینی بچینید. نیاز به چرب کردن سینی نیست چون تاتلی های شربتی به سینی نمیچسبد،همچنین من طعم روغن را در تاتلی دوست ندارم و برای همین روغن نمیزنم(میتوانید کف سینی کاغذ روغنی بندازید)یک قاشق چای خوری روغن مایع به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و با فرچه روی شکر پاره ها بزنید با چنگال روی شکر پاره ها خط بندازید.با این مقدار یک سینی فر سایز بزرگ پر شد و6_5تا هم داخل سینی کوچک گذاشتم.سینی کوچک را هم در طبقه پایین فر گذاشتم.در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید(مدت پخت بستگی به فر شما دارد)
بعد از بیرون آوردن از فر بلافاصله شربت سرد را روی شکر پاره ها بریزید(شربت کمی ولرم هم باشه میشه نیاز نیست کاملا سرد باشد ولی گرم نباشد)شربت سرد و شکر پاره گرم باشد.شربت را فراوان بریزید چون جذب میکند. وقتی شربت را خوب جذب کرد روی شکر پاره ها را با فندق یا پسته ریز خرد شده تزیین کنید.
دستورات دیگه شکر پاره رو اینجا
طرز تهیه شکر پاره با آرد ذرت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی