آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شيريني شکرپاره .

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شيريني شکرپاره . . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره ي هم دما با اتاق …………… 250 گرم
شکر ………………………………. 1 ليوان
آرد ايرميک ………………………. 4 قاشق غذاخوري
تخم مرغ ………………………… 2 عدد
آرد ……………………………….. 4 ليوان
وانيل ……………………………. 1 قاشق چاي خوري
بيکينگ پودر ……………………. 1 فاشق چاي خوري
فندق …………………………….. به مقدار لازم

مواد لازم شربت:
شکر ………………………………. 3 ليوان
آب ………………………………… 4 ليوان
آب ليمو ترش تازه ………………. نصف ليموترش

طرز تهیه

کره، شکر، ايرميک، تخم مرغ ها، وانيل و بيکينگ پودر را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط مي کنيم و آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط مي کنيم تا زماني که خمير نرم و لطيفي به دست آيد. از خمير تکه هاي کوچکي به اندازه ي گردو جدا کرده و گرد مي کنيم و در سيني فر مي چينيم و روي هر کدام يک فندق را با کمي فشار مي گذاريم و سيني فر را در فري که از قبل با دماي 175 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا زماني که شيريني ها بپزد و طلايي شود. براي تهيه ي شربت شکرپاره، شکر و آب را در ظرفي ريخته و روي شعله ي اجاق مي گذاريم تا به جوش آيد، اجازه مي دهيم 5 دقيقه بجوشد و کمي غليظ شود سپس از روي شعله برداشته و آب نصف ليموترش تازه را به آن اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم تا ولرم شود. بعد از اين که سيني شکرپاره ها را از فر خارج کرديم، 3 دقيقه صبر کرده و سپس شربت ولرم را روي شکرپاره ها مي ريزيم و اجازه مي دهيم که شربت جذب شکرپاره ها شود.

شيرينانه ي 1: آرد ايرميک نوعي آرد با دانه هاي درشت تر نسبت به آرد معمولي است که در ترکيه به وفور در پخت شيريني از آن استفاده مي شود، در صورت در دسترس نبودن ايرميک، مي توانيم آن را حذف کنيم.
شيرينانه ي 2: فوت کوزه گري اين شيريني خوش مزه و معروف ترکيه اي، داغ بودن شکر پاره ها و ولرم بودن شربت است هنگامي که شربت را به شيريني اضافه مي کنيم.
طرز تهیه شيريني شکرپاره .

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی