آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شارلوت زردآلو پنیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شارلوت زردآلو پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

4 عدد زردآلو، نگینی خرد شده
300 گرم پنیر ماسکارپونه
75 گرم شکر
2 ورق ژلاتین(به نکته آخر دستور نگاه کنین)
وانیل
30 عدد بیسکوییت لیدی فینگر
5 پیمانه شیر یا خامه کم چرب و یا مخلوطی از هردو

طرز تهیه

آب کمپوت زردآلو یا هلو برای خیس کردن بیسکوییت ها(حتی میتونین از مقدار شیر یا خامه کم کنین و بجاش از آب کمپوت استفاده کنید)

پنیر، وانیل و شکر رو با همزن بزنین، ورقهای ژلاتین رو داخل آب سرد خیس کنین بعد بردارین و آبشونو فشار بدین و داخل شیر که داخل قابلمه کوچک جوشوندین، بندازین و خوب حل کنین.بعد که شیر ولرم شد،به مخلوط پنیری اضافه کنین و خوب هم بزنین، بعد زردآلو هارو اضافه کنین و مخلوط کنین. بیسکوییت هارو در آب کمپوت خیس کنین و ته قالب دلخواه که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین مقداریشو و مخلوط رو روش بریزین.بعد که حد اقل 12 ساعت یخچال موند و سفت شد، بردارین و دورهادور با بیسکوییت ها که خیس کردین بپوشونین و تزیین کنید.

نکته: دوستان در دستور گفته بود ژلاتین نداشتین از 1 بسته پودر آگار آگار استفاده کنین، اینطور که داخل شیر بریزین و شیرو بجوشونین تا اینکه شیر غلیظ شه.من چون تاحالا از آگار آگار استفاده نکردم، نمیدونم یک بستش یعنی چقدره و اینکه چون مخلوط اونوقت غلیظ میشه، گفته بود داخل قالب کاغذ روغنی بزارین، حتی دیواره هاش و بیسکوییت هارو ته و دیواره های قالب بچینین و بعد مخلوطو داخلش بریزین و یکم خم کنین تا مثل عکس شه و بزارین یخچال.ولی چون با ژلاتین غلیظ نمیشه، اگه اینطوری کنین شاید خوب نشه
طرز تهیه شارلوت زردآلو پنیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی