آموزش طرز تهیه › سینه مرغ با طعم رزماری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ1 عدد
سیر ریز شده 2 حبه
لیمو ترش 1 عدد
رزماری خرد شده 2-1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز چیلی 1/2 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-پوست و استخوان سینه مرغ را جدا کنید. اگر دوست دارید گوشت سینه بیشتر مزه ادویهجات و سبزیجات معطر را به خود بگیرد میتوانید آن را کمی بکوبید یا اینکه با چاقو ضخامت آن را نصف کرده سپس مزهدار کنید
2-آب لیمو را بگیرید.
3-نمک، فلفل، سیر، رزماری، آبلیمو، فلفل چیلی را در یک کاسه مخلوط کنید
4-مرغها را درون این مواد قرار دهید و روی ظرف را پوشانید سپس آن را به مدت ۴ الی ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید
5-فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید
6-مرغها را در سینی فر که کمی چرب شده یا با فویل پوشانیده شده در طبقه میانی قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه آن را گریل کنید. سپس مرغها را برگردانید و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگر گریل کنید تا طلایی شود
7-میتوانید این غذا را با پوره سیب زمینی، برنج و یا سالاد میل نمایید.
سایر نکات
سینه مرغ را با رزماری، سیر و پودر فلفل چیلی طعمدار کنید سپس آن را در فر گریل کنید. این غذا را میتوانید همراه برنج، پوره سیب زمینی و یا سالاد میل نمایید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه