آموزش طرز تهیه سیمیت آلمانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آب ولرم …………… 150 میلی لیتر
شیر ولرم ………….. 150 میلی لیتر
خمیرمایه …………. 1 قاشق غذاخوری
شکر ……………….. 1 قاشق چای خوری
نمک ……………….. یک و نیم قاشق چای خوری
آرد …………………. 600 گرم
کره ………………… 40 گرم(هم دما با اتاق)
.
مواد لازم برای جوشاندن خمیر:
آب ………………… 2 لیتر
جوش شیرین ……. 100 گرم
.
مواد لازم روی بریتزل :
نمک دریای دانه ….. به مقدار دلخواه
کره ………………… به مقدار دلخواه
طرز تهیه
آب و شیر ولرم را در ظرف گود مناسبی ریخته و شکر و خمیرمایه را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد از 10 دقیقه کره ، نمک و آرد را اضافه می کنیم و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت استراحت کند تا عمل بیاید. دو لیتر آب را به همراه جوش شیرین درون قابلمه ی مناسبی ریخته و روی شعله ی اجاق قرار می دهیم تا به جوش آید و شروع به قُل قُل کردن کند. در این حین خمیر عمل آمده را به تکه هایی به اندازه ی 80 گرم تقسیم کرده و چونه می زنیم. هر چونه ی خمیر را رول کرده و مانند تصویر ، شکل می دهیم. این کار را با تمام چونه های خمیر انجام می دهیم. خمیرهای شکل داده شد را به مدت 15 ثانیه درون محلول آب و جوش شیرینِ در حال جوش قرار می دهیم طوری که دو طرفِ آن آبپز شود سپس از آب جوش خارج کرده و در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم، قرار می دهیم. این کار را برای تمام خمیرهای چوب_شور آلمانی انجام می دهیم و آن ها را کنار هم در سینی فر می چینیم و روی آن ها دانه ی نمک دریا می پاشیم و سینی فر را به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا بریتزل ها آماده شده و روی آن ها طلایی شود سپس از فر خارج کرده و در صورت دلخواه روی آن ها را به کره، آغشته می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه