آموزش طرز تهیه سوپانگل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 لیتر شیر (4 لیوان یا پیمانه قنادی)
3 قاشق غذاخوری سرپر پودر کاکائو
3 قاشق غذاخوری کاملا سرپر آرد
6 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
50 گرم شکلات شیری
50 گرم شکلات تلخ
2 قاشق غذاخوری پر کره
200 میلی آب که مثل یخ کاملا سرد شده
برای کف ظرف به دلخواه برش های کیک کاکائویی
طرز تهیه
شیر را داخل قابلمه بریزید آرد را به شیر اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید. پودر کاکائو و شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. قابلمه را روی اجاق بذارید و با حرارت متوسط در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی شروع به حباب زدن کردن حرارت را کم کنید و 3 دقیقه هم زده بجوشانید. (قوام خیلی غلیظی ندارد) از روی اجاق بردارید کره و شکلات را اضافه کنید و تا وقتی که آب شوند هم بزنید. سپس داخل ظرف گود دیگری بریزید و حدود 10 دقیقه گاهی هم بزنید تا ولرم شود. بعد از 10 دقیقه آب سرد را به سوپانگل ولرم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید(قوامش شل میشود) کف ظرف های مورد نظر یک برش کیک بذارید و سوپانگل را داخل ظرف ها بریزید. 5_3 ساعت داخل یخچال نگه دارید سپس سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه