آموزش طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیلِ آرامش بخش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سوپ هویج و زنجبیل، مقوی و خوش طعم با رنگی فوق العاده است. سوپ هویج و زنجبیل سرشار است از سبزیجات و ادویه ها. ترکیب این دو، ارزش این سوپ را بسیار بالا برده است. فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی از سبزیجات وارد سوپ می شود و ادویه ها نیز خواص آرامش بخش و درمانی خاص خود را به سوپ می دهند. امیدوارم این غذا را درست کنید و از طعم فوق العاده اش لذت ببرید.
مواد لازم:
900 گرم هویج ( حدود 10 عدد هویج بزرگ )، انتهای هویج ها گرفته شده باشد و برش های 25 سانتی خورده باشد.
6 عدد پیازچه، قسمت های سفید و سبز کم رنگ، خرد شده باشد.
3 حبه سیر که به خوبی خرد شده باشد.
2 قاشق غذا خوری زنجبیل تازه و خرد شده
یک قاشق چای خوری پودر کاری
دو و یک دوم فنجان آب مرغِ کم نمک
یک دوم فنجان خامه
نمک
ماست ساده ( اختیاری )
گشنیز تازه و خرد شده ( اختیاری )
226 گرم میگو پوست کنده، پخته شده و خرد شده
طرز تهیه
1-هویج، پیازچه، سیر، زنجبیل، پودر کاری، آب مرغ و دو فنجان آب را داخل زودپز با هم ترکیب کنید. درپوش زودپز را بگذارید و 7 تا 8 ساعت، روی حرارت کم تا زمانی که هویج ها نرم شوند بپزید.بعد سوپ را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید آرام سرد شود.
2-سوپ را در داخل مخلوط کن پوره کنید و سپس دوباره به زودپز بازگردانید. خامه را به سوپ اضافه کنید، نمک بزنید، درپوش زودپز را بگذارید و تا گرم شدن مجدد دوباره بپزید، حدود 15 دقیقه.
3-سوپ داغ را با ملاقه درون کاسه ها بریزید و روی آن ماست و گشنیز بریزید. میگوها را روی سوپ ها قرار دهید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه