آموزش طرز تهیه سوپ نودل و مرغ پر ادویه(ژاپنی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آب 2 پیمانه
آب مرغ (استاک) 400 گرم
پیازچه خرد شده 2 عدد
سس سویا 2 قاشق چای خوری
سیر رنده شده 2 حبه
ادویه 1/4 قاشق چای خوری
زنجبیل رنده شده 1/8 قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای قرمز متوسط 1 عدد
نودل 60 گرم
مرغ پخته و خرد شده 1/5 پیمانه
باک چوى (نوعى کلم برگ چینى) 2 پیمانه
طرز تهیه
1-در یک قابلمه بزرگ، آب، آب مرغ، پیازچه، سس سویا، سیر، ادویه و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.
2-آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشند. باک چوی، فلفل دلمه ای و نودل ها را اضافه کنید و بگذارید تا دوباره بجوشد.
3-سپس شعله را کم کنید تا ۵ دقیقه هم نیم جوش روی حرارت کم روی گاز باشند. در آخر، مرغ های پخته شده را اضافه و گرم سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه