آموزش طرز تهیه سوپ لوبیا سیاه کوبایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
450 گرم لوبیای سیاه
1 عدد پیاز متوسط خردشده
1 عدد فلفل سبز متوسط خرد شده
3 حبّه سیر کوبیده
1 عدد ماهیچه گوسفند
نصف فنجان روغن زیتون
2 قاشق چای خوری نمک
پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
یک سوم فنجان سرکه سفید
برنج پخته (به صورت کته یا آبکش برای همراهی خوراک)
خامه برای تزئین (اختیاری)
پیاز حلقه شده و فلفل دلمه ای برش خورده برای تزئین اختیاری)
طرز تهیه
شب قبل از پختن لوبیاها را پس از پاک کردن در آب سرد بگذارید تا خیس بخورد. در ظرف مربوطه آب باید روی لوبیاها را پوشانده و در ظرف را نیز بگذارید.
هنگام پختن لوبیا را از آب خارج و آبکش کنید و سپس در قابلمه ای که برای پختن در نظر گرفته اید بریزید.
پیاز، فلفل، سیر، ماهیچه، روغن، زیتون و نمک را بدان افزوده و خوب هم بزنید.
گاز را زیاد کنید تا آب به جوش آید.
کفی را که روی ظرف ایجاد می شود با ملاقه خارج کنید و سپس درجه گاز را کم کنید.
بگذارید تا به مدت چهار تا پنج ساعت این خوراک بر روی حرارت ملایم بپزد.
تا هنگامی که لوبیاها نرم شده و مجموعه مخلوط به حالتی نیمه مایع در آید.
در واقع این خوراک چندان آبکی نیست و بیشتر به همان حالت نرم و کم آب مصرف می شود.
در هنگام پختن لازم است که در حدود 2 ساعت پس از شروع به پخت لوبیاها را امتحان کنید و اگر احساس کردید که هنوز سفت هستند و آب ظرف چندان زیاد نبوده کمی آب را به آن بیفزایید در نهایت برخی از لوبیاها باید ترکیده و خوراکی نیمه مایع به دست آید.
حدود 15 دقیقه پیش از پایان پخت، سرکه را به آن بیفزایید و در ظرف را بردارید.
در این هنگام گوشت را از ظرف خارج ساخته و از استخوان خارج کنید و آن را با یک چاقوی تیز خرد کرده و دوباره به درون ظرف بازگردانید.
در انتها پس از کشیدن خوراک در ظرف می توانید با کمی خامه، پیاز و فلفل دلمه ای یا احیانا چیزی شبیه به اینها به سلیقه خودتان روی خوراک تان را بیارایید.
نکته
در کوبا رسم بر آن است که این خوراک را بیشتر با برنج می خورند. شما هم می توانید از قبل برنج به صورت کته یا آبکش تهیه کرده باشد و آن را با خوراک تان نوش جان کنید یا این که خوراک را به تنهایی یا همراه با نان نوش جان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه