آموزش طرز تهیه سوپ لازانیا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
• ۲ قاشق غذاخوری روغنزیتون
• ۶۸۰ گرم سوسیس ایتالیایی
• ۳ فنجان پیاز خردشده
• ۴ حبه سیر خردشده
• ۲ قاشق غذاخوری پونه خشک
• نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز خردشده
• ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه
• ۸۰۰ گرم گوجهفرنگی خردشده
• دو عدد برگ خشک برگبو
• ۶ فنجان آب مرغ طعم دار
• ۲۲۷ گرم لازانیا یا پاستای فوسیلی
• نیم فنجان ریحان تازه و خردشده
• نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای ترکیب پنیری:
• ۲۵۰ گرم پنیر ریکوتا
• نیم فنجان پنیر پارمسان
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• اندکی فلفل تازه
• دو فنجان پنیر موتزارلا خردشده
دستور تهیه سوپ لازانیا
طرز تهیه
۱٫ روغنزیتون را در قابلمهای بزرگ بریزید و حرارت دهید.
۲٫ سپس سوسیسهای خردشده را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا طلایی شوند.
۳٫ سپس پیازها را اضافه کنید و حدود ۶ دقیقه سرخکنید تا نرم شوند.
۴٫ سیر، پونه و تکههای فلفل قرمز را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید.
۵٫ سپس رب را به مواد بیفزایید و خوب باهم مخلوطکنید.
۶٫ حدود ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا رب گوجه به رنگ قهوهای تیره در بیاید.
۷٫ اکنون گوجهفرنگیهای خردشده، برگ خشک برگبو و آب مرغ را اضافه کنید.
۸٫ صبر کنید تا جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید تا ۳۰ دقیقه آرام بپزد.
۹٫ لازانیا یا پاستای خام را به قابلمه بریزید تا نرم شود.
۱۰٫ درب قابلمه را نگذارید و غذا را برای مدت زیاد نجوشانید، زیرا پاستا آب سوپ را جذب میکند و خمیر میشود.
۱۱٫ درست قبل از سرو غذا، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید.
۱۲٫ برای تهیه ترکیب پنیری، در ظرف کوچکی پنیر ریکوتا، پارمسان و نمک و فلفل را باهم ترکیب کنید. هنگام سرو غذا، روی هر کاسه سوپ یک قاشق از ترکیب پنیری بریزید و روی آن اندکی پنیر موتزارلا اضافه کنید. یک قاشق از سوپ داغ را رویهم روی ترکیب پنیری بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه