آموزش طرز تهیه سوپ اسفناج و نخود . . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
نخود پخته ………………………. 1 ليوان
گندم پوست کنده و پخته ……… 1 ليوان
اسفناج شسته و خرد شده …….. 2 ليوان
پياز ……………………………….. 1 عدد
ماست …………………………….. 2 ليوان
آب جوش…………………………………. 2 ليوان
نمک، فلفل سياه …………………. به مقدار لازم
آرد ………………………………… 1 قاشق غذاخوري
زرده ي تخم مرغ ……………….. 1 عدد
روغن مايع ………………………. به مقدار لازم
طرز تهیه
پياز را در يک ظرف، نگيني خرد کرده و با روغن مايع تفت مي دهيم سپس اسفناج خرد شده را اضافه کرده، تفت مي دهيم و سپس 2 ليوان آب جوش به مواد اضافه مي کنيم وقتي مواد به جوش آمد، گندم و نخود پخته را اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم 15 دقيقه با بقيه ي مواد ظرف به آرامي بجوشند. در يک ظرف ديگر ماست، آرد و زرده ي تخم مرغ، نمک و فلفل سياه را با کمي آب، آن قدر هم مي زنيم تا يک دست شود و گلوله گلوه نداشته باشد. اين مواد را به آرامي به ظرف در حال جوش روي اجاق اضافه کرده و هم مي زنيم و اجازه مي دهيم حداقل 10 دقيقه سوپ در اين حال پخته و جا بيفتد. اگر سوپ غليظ بود مي توانيم مقداري آب جوش اضافه کنيم تا به قوام دلخواه برسد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه