آموزش طرز تهیه سوئيس رول ناهيد بانو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
براي رولت:
1/2 پيمانه آرد
1/4 پيمانه پودر كاكائو
بكينگ پودر 1ق چ
نمك 1/2 ق چ
تخم مرغ 4 عدد
شكر 2/3 پيمانه
پودر قهوه 1/2 ق چ
روغن 2 ق سوپ خوري
–
مواد لازم براي كرم داخل رولت:
150گرم شكلات شيري رنگ روشن
خامه صبحانه يا ويب كريم 120 گرم
خامه فرم گرفته شيرين نشده 240 گرم
–
براي تزيين روي رولت:
شكلات شيري و خامه از هر كدام 30 گرم
طرز تهیه
در ابتدا فر را يا درجه حرارت 180 ميزاريم گرم بشه بعد كف يك سيني 30×40 را كاغذ روغني ميندازيم و كنار ميزاريم .
مواد خشك را همه با هم مخلوط مي كنيم و الك ميكنيم و كنار ميزاريم.
بعد تخم مرغها وشكر را با هم زن ميزنيم تا حجمش زياد و رنگش روشن بشهبعد روغن و پودر قهوه را اضافه مي كنيم و باز ميزنيم تا مواد مخلوط بشه و در آخر مواد خشك را اضافه مي كنيم و با دور كند همزن ميزنيم تا مواد يكدست بشه بعد مايع را در سيني ريخته و با يك پالت مواد را پخش مي كنيم و در فر قرار ميدهيم به مدت 10 دقيقه تا رولت بپزه ولي باز هم بستگي به دماي فر داره بايد چكش كنيد بعد كه از فر در آوردين يه دستمال تميز روي رولت بندازين تا در دماي محيط يك كم خنك بشه بعد روي يك كاغذ روغني را پودر كاكائو الك ميكنيم و رولت را روي كاغذ ميزاريم و كاغذ زيري را جدا مي كنيم و رولت را رول مي كنيم و ميزاريم تا كاملا سرد بشه تو اين فاصله كرم رولت را آماده مي كنيم.
شكلات شيري با خامه را با هم مخلوط مي كنيم و روي گاز به روش بن ماري شكلات را آب مي كنيم وميزاريم سرد بشه بعد با خامه فرم گرفته با ليسك آروم فولد مي كنيم و رولت را باز و كرم را بين رولت ميزنيم و دوباره رول مي كنيم و ميزاريم يخچال تا خودش رو بگيره و خنك بشه بعد همه جاي رولت را پودر كاكائو ميپاشم و گاناش ميريزيم .
طرز تهيه گاناش:خامه و شكلات كه 30 گرم بود از هر كدام را به روش بن ماري ذوب مي كنيم .
نكته: براي اندازه گيري مواد خشك از قاشقهاي اندازه گيري ميتونين استفاده كنين
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه