آموزش طرز تهیه سس چیمی چوری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
سیر: 3 الی 4 حبه
برگ نعناع تازه (خرد شده): 1 قاشق سوپ خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
شکر: یک چهارم قاشق چای خوری
برگ گشنیز تازه (ریز خرد شده): یک دوم پیمانه
شبت تازه (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
ارگانوی تازه: 1 قاشق سوپ خوری
پوست رنده شده لیموسنگی: یک دوم قاشق سوپ خوری
آب لیمو سنگی تازه: 1 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون (فرابکر): سه چهارم پیمانه
طرز تهیه
1. حبه های سیر را در هاون قرار دهید.
2. یک دوم قاشق چای خوری نمک و شکر را اضافه کنید.
3. مواد را با هم مخلوط کرده و له کنید.
4. ساقه سبزیجات را جدا کرده و به هاون اضافه کنید.
5. بقیه نمک را اضافه کنید.
6. پوست رنده شده لیموسنگی و آب آن را اضافه کنید.
7. روغن زیتون را اضافه کنید.
8. مواد را کاملا له کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه