آموزش طرز تهیه سس پنیر با ریحان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
خامه ترش 1 پیمانه
پودر خردل 1/2 قاشق چای خوری
پودر آویشن 1 قاشق چای خوری
پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) 227 گرم
پنیر مونتری جک (رنده شده) 340 گرم
برگ ریحان (خرد شده) 1 پیمانه
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده) 1 عدد
نان باگت(خرد شده) 1 عدد
طرز تهیه
1-فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه ی سانتی گراد روشن کنید.
2-خامه ترش، پودر خردل، پودر آویشن ، پنیر موزارلا و جک مونتری و همچنین برگ های خرد شده ی ریحان را در درون یک ظرف باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا همه ی مواد خوب باهم مخلوط شوند.
3-سپس مواد را در درون ظرف مورد نظر بریزید و در درون فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پخته شود تا حدی که پنیر خوب ذوب شود.
4-بعد اینکه پنیر ذوب شد، سس را از فر بیرون بیاورید و نان های تکه تکه شده را به آن اضافه کنید و دوباره در درون فر قرار دهید و اجازه دهید که ۶ الی ۸ دقیقه دیگر پخته شوند، تا حدی که نان ها برشته شوند. و رنگ سس طلایی رنگ شود.
5-بعد از پخته شدن سس ، روی آن مقداری گوجه فرنگی و برگ ریحان خرد شده اضافه کنید و آن را به صورت گرم و با نان میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه